De werkwijze van
Radder Brood & Banket

Luisteren

Luisteren naar de klant, om vervolgens een totaaloplossing aan te bieden die naadloos aansluit op de wensen van de organisatie en de eindgebruikers: de daadwerkelijke consumenten van onze heerlijke dagverse producten.

Maar zeker ook luisteren naar het eigen personeel, om een goede werksfeer met uiterst gemotiveerde en gedreven mensen te behouden en verder uit te breiden. Bij Radder Brood & Banket hebben de mensen plezier in hun werk. En dat proeft u!  Ons personeel brengt de werkzaamheden perfect ten uitvoer en dit levert voor u dagverse producten op die stipt op tijd aanlevert worden.

Begeleiden

Begeleiden van de klant, waar nodig hulp geven bij de samenstelling van de order, begeleiding en coördinatie van het productie-, order- en leveringsproces zijn diensten die tot de kerntaken bij Radder Brood & Banket worden gerekend. Ook de strakke en efficiënte leiding van het eigen personeel is uw garantie voor het dagelijks, tijdig en vers leveren van uw heerlijke producten.

Beleveren

Beleveren van de klant, op een door de klant aangegeven manier c.q. tijdstip is een van de dingen welke in overleg met de klant een garantie geeft, om tot een uiteindelijk juist proces te komen, waar de klant op kan rekenen en kan vertrouwen.

Contunuïteit

Continuïteit is een gegeven dat wij als Radder Brood & Banket één van de belangrijkste pluspunten vinden, een levering die iedere dag exact hetzelfde is, zowel op het gebied van kwaliteit en service, is een levering waar u van op aan kunt.

Door de flexibiliteit van productieplaatsen is er tijdens onvoorziene calamiteiten, altijd een gepaste oplossing, zodat onze klanten op de door hun bepaalde manier toch op de juiste manier beleverd worden. Wij als Radder Brood en Banket, streven ernaar om dit in het belang van de klant als één van de belangrijkste taken te behouden.
Afspraak is afspraak en u weet precies wat u aan ons heeft.

De filosofie van Radder Brood & Banket luidt:

1. Optimale kwaliteit
2. Snelle aanvoerlijnen
3. Prima serviceverlening
4. Goede begeleiding
5. Consument/afnemer gericht (mee)denken en handelen
6. Partner in business

De kracht van Radder Brood & Banket is maatwerk

De kracht van Radder Brood & Banket is maatwerk

Geen enkele levering is hetzelfde, daarom is de kracht van Radder Brood & Banket maatwerk.

Wij hebben een ruim assortiment en een breed bezorggebied.
Bekijk ons uitgebreide assortiment en overtuig u van de mogelijkheden die ons team ook uw bedrijf, organisatie of instelling kan bieden.


Radder levert volgens de normen van de Hygiënecode voor de brood- en banketbakkerij (HACCP en BRC).