Het team van
Radder Brood & Banket!

Het team van Radder Brood & Banket

Kwaliteit en service zijn de fundamenten van ons bedrijf, maar zonder een goed, enthousiast en toegewijd team kunnen we dit nooit waarmaken.  Ons team bestaat uit mannen en vrouwen die allemaal werken om klanten een totaaloplossing aan te kunnen bieden die naadloos aansluit op uw wensen. 

Ons team brengt de werkzaamheden perfect ten uitvoer en dit levert voor u dagverse producten op die stipt op tijd aanlevert worden.
Naast kennis en ervaring is een goede werksfeer uiterst belangrijk binnen ons bedrijf. Het team van Radder Brood & Banket heeft plezier in hun werk. En dat proeft u!

Sociaal en maatschappelijk betrokken

Het hebben van werk of het deel uitmaken van een team is niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar kan wel voor veel mensen het verschil maken. In samenwerking met The Social Bakery draagt Radder Brood & Banket sociaal en maatschappelijk graag een steentje bij door twee medewerkers deze kans te bieden. Door brood en banket door ons te laten leveren draagt ook uw bedrijf hierdoor sociaal en maatschappelijke een steentje bij. En daar kunnen we allemaal trots op zijn!

Leuk om even kennis te maken
John Radder
Algemeen directeur
Robin Radder
Commercieel directeur