Aan welke sectoren levert
Radder Brood & Banket

Uw leveranciers voor dagvers brood en banket

Radder Brood en Banket levert dagelijks aan bijna alle denkbare sectoren. Hierbij kan u denken aan de gezondheidszorg, catering, hotels en de retail. Elke sector heeft zo zijn eigen specifieke wensen en benadering nodig. Door onze jarenlange ervaring weten wij hier adequaat mee om te gaan. Elke klant groot of klein heeft en krijgt onze speciale aandacht, zodat iedere levering dagelijks vlekkeloos verloopt.

Gezondheidszorg

Institutionele levering is één van de specialiteiten van Radder Brood en Banket. Of het nu gaat om kleinschalige belevering, het verdelen op afdelingsniveau of het aanleveren op verschillende kostenplaatsen, wij bieden altijd een passende oplossing op maat. Gezien de toenemende vraag naar speciale dieetproducten bieden wij een uitgebreid broodassortiment aan voor wat betreft koemelk eiwit allergie, gluten en/of eiwit vrij of natriumbeperkt brood.

Geregeld geven wij presentaties op verschillende afdelingen om onze kennis over brood te delen, en zo te laten zien, horen en proeven dat er veel met brood te doen valt. Dit is zeker als sociale functie niet te onderschatten. Naast het product brood is hier, maar ook binnen andere sectoren de HACCP en BRC een absolute must. Wij zullen als partner in de gezondheidszorg altijd het aanspreekpunt blijven voor uw specifieke vragen.

Catering

Bedrijfsrestaurants, kleine of grote catering maar ook de party catering behoren tot de doelgroepen van Radder Brood en Banket. Er is steeds meer vraag naar bake-off. Radder Brood en Banket heeft in het assortiment een diversiteit van deze artikelen. Op deze manier zijn wij ook voor de catering sector de ideale partner.

Wat veel gevraagd wordt is bake-off in kleine verpakkingen. Het leveren van zakjes met 6, 8 of 10 producten zijn voor ons geen probleem. In deze doelgroep word er veel aandacht besteed aan presentatie. Ook voor aankleding van uw counter staan wij graag tot uw beschikking.

Hotels

In de hotels wordt steeds meer gevraagd om mini brood en banket producten. Van zoet tot hartig. Maar ook in de bake-off variant. Samen met de verantwoordelijke maken wij een uitgebalanceerd assortiment afgestemd op uw doelgroep. Rustiek brood, maar ook een breed scala aan ongesneden wild gebakken broden worden steeds meer gebruikt op de buffetten.

Graag geven wij advies over invulling van de vele mogelijkheden die wij hotels bieden. Of het nu gaat om 1 of 5 sterren hotels, 10 of 100 kamers, samen willen wij komen tot een zo optimaal mogelijke samenwerking, zodat het hele proces dagelijks vlekkeloos verloopt.

Retail

De levering van diensten en producten voor persoonlijk gebruik aan consumenten is een heel breed begrip. Hieronder vallen onder andere de supermarkten, buurtsupers, avondwinkels en croissanterieën. Een hele complexe markt waarin wij iedere klant, groot of klein dagelijks voorzien van de juiste producten en adviezen.
Inspelen op het marktsegment en prijsstelling is hier vaak doorslaggevend. Marge is het sleutelwoord. Als ondernemer luisteren en meedenken met ondernemers en/of franchisenemers is dan ook een hele ander discipline. Marktonderzoek, buurt onderzoek, bestemmingsplannen zijn vaak van levensbelang. Hierin kunnen wij met goed advies een ondersteunende factor voor al onze klanten zijn.

Uitstekende en efficiënte toelevering

Uitstekende en efficiënte toelevering

Om een snelle service en dus uiterst verse producten aan te leveren hebben wij bewust gekozen voor Zuid-Holland als levergebied.

Wij leveren aan bedrijven en instellingen in de steden ‘s-Gravenhage, Leiden, Gouda, Rotterdam en Hoek van Holland en alle tussenliggende plaatsen volgens een strak bezorgschema.

Speciale wensen m.b.t. bezorgen? Geen probleem! Wilt u meer informatie vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag.