Sectoren

Radder Brood en Banket levert in bijna alle sectoren die mogelijk zijn. Of het nu gaat om de gezondheidszorg, catering, hotels of de retail. Elke sector heeft zo zijn eigen specifieke benadering nodig. Wij zullen hier middels onze jarenlange ervaring adequaat mee omgaan. Elke klant groot of klein heeft en krijgt onze speciale aandacht.


Gezondheidszorg

Instutionele belevering is 1 van de specialiteiten van Radder Brood en Banket. Of het nu gaat om kleinschale belevering, het verdelen op afdelingsniveau of het aanleveren op verschillende kostenplaatsen, hier is een oplossing voor. Ook is en blijft er nog steeds veel vraag naar dieet producten. Koemelk eiwit allergie, glute en/of eiwitvrij of het natriumbeperkte brood hebben wij in ons assortiment.

Vaak worden er presentaties gegeven om mensen op de verschillende afdelingen te onderrichten in brood, maar ook om ze te stimuleren dat er veel met brood te doen valt. Zeker als sociale functie niet te onderschatten. Naast het product brood is hier, maar ook binnen andere sectoren de HACCP en BRC een absolute must. Wij zullen als partner in de gezondheidszorg altijd het aanspreekpunt blijven voor uw specifieke vragen.


Catering

Bedrijfsrestaurants, kleine of grote catering maar ook de party catering zijn doelgroepen van ons. Er is steeds meer vraag naar bake-off. Radder Brood en Banket heeft in het assortiment een diversiteit van deze artikelen.

Wat veel gevraagd word is bake-off in kleine verpakkingen. Zakjes per 6, 8 of 10, bij ons geen probleem. In deze doelgroep word er veel aandacht besteed aan presentatie. Ook voor aankleding van uw counter staan wij graag ter beschikking.


Hotels

In de hotels word steeds meer gevraagd om mini artikelen. Van zoet tot hartig. Maar ook in de bake-off variant. Samen met de verantwoordelijke maken wij een uitgebalanceerd assortiment afgestemd op uw doelgroep. Rustique brood, maar ook een breed scala aan ongesneden wild gebakken broden worden steeds meer gebruikt op de buffetten.

Graag geven wij advies over invulling van uw vele mogelijkheden. Of het nu gaat om 1 of 5 sterren, 10 of 100 kamers, samen willen wij komen tot een zo optimaal mogelijke samenwerking.


Retail

De levering van diensten en producten voor persoonlijk gebruik aan consumenten is een heel breed begrip. Hieronder vallen onder andere de supermarkten, buurtsupers, avondwinkels, croissanterie e.d.. Een hele complexe markt waarin wij een iedere klant groot of klein proberen te voorzien van de juiste adviezen.

Inspelen op het marktsegment en prijsstelling is hier vaak doorslaggevend. Marge is het sleutel woord. Als ondernemer luisteren en meedenken met ondernemers en/of franchise nemers is dan ook een hele ander discipline. Markt onderzoek, buurt onderzoek, bestemmingsplannen zijn vaak van levensbelang. Hierin proberen wij een goed advies een ondersteunende factor te zijn.